bosanski
čeština
Dansk
deutsch
english
español
français
hrvatski
italiano
magyar
nederlands
Norsk
polski
português
român
shqiptar
slovenščina
slovenský
suomalainen
svensk
Türk
Việt
ελληνικά
Беларускія
български
русский
српски
Український
भारतीय
ภาษาไทย
中国的
日本人                  
BTCino - të fitojnë deri në 5% në ditë
100% E VëRTETë!
REAL-TIME REZULTATET E POKER BOTS!

BTCino - Pagesa:: i përditshëm.


english, belarusian, Bosnian, Bulgarian, Czech, danish, Finnish, French, German, Greek, hindi, Dutch, Hungarian, Italian, Japanese, Chinese, Croatian, Norwegian, Polish, Portuguese, romanian, Russian, Serbian, Albanian, Slovak, Slovenian, spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese,
shqiptar, Albanian - Albania,
Krypto wallet - shqiptar - QR code Payment solutions
shqiptar - decentralized blockchain 4 wallet
shqiptar - centralized blockchain crypto wallet
shqiptar - Invest in your own Cannabis Plant
shqiptar - Invest in your own Cannabis Plant
Get rich within shqiptar growing your own plants
shqiptar - buy your first cannabis plants
shqiptar - Receive 2% cash flow every week
Receive 2% cash flow every week
Rreth BTCino
BTCino ofron një mënyrë krejtësisht të re për të investuar paratë tuaja në tregjet e shquar.


Për të bërë fitime, ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri profesionale.

Kjo është bërë nga BTCino ekipit për ju. Me ndihmën e analizave dhe studimeve të tregjeve, 3 plane të përsosur për investime janë zhvilluar. BTCino është kështu në gjendje për të përmbushur nevojat për anëtarët e saj në çdo aspekt.
Kjo do të thotë: fitime të qëndrueshme për një periudhë të caktuar dhe një kthim të mëvonshëm mbi kapitalin e punësuar.

Me BTCino është ambicia e re e "Next Evolution of Economy Ltd." Corporation shprehur - një kompani e regjistruar në Mbretërinë e Bashkuar në juridiksionin e "Companies House UK" me numër regjistrimi 10053449. Kjo është një kompani e përbërë nga një ekip i tregtarëve, profesionistët e shërbimit të klientit, si dhe programuesit dhe ekspertët e IT sigurisë.
Investimet e bëra deri tani të bëjë të mundur për të ofruar tani këtë koncept të ri global.

Një nga interesat e përbashkëta të investitorëve është për të zbutur rrezikun. pra BTCino përdor paratë në fusha të ndryshme.

Dy "armë" më të fuqishme janë Forex dhe poker bots.
Unique: rezultatet e poker bots janë shfaqur në kohë reale në faqen e internetit!

BTCino punëson një "shtet-e-artit" algorithm, e cila është truri prapa poker bots. Software punon në serverat e shtrenjtë dhe është në gjendje të gjenerojnë fitime për planin themelor të investimit në një kohë të shkurtër. FOREX njëkohësisht plotëson nevojat e planeve standard dhe premium ..

A jeni të gatshëm për të fituar para?

regjistrohu falas
BTCino.biz - të fitojnë deri në 5% në ditë - Deri në 5% komision referues.


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
vietnamisht, ukrainas, turk, Thai, suedez, spanjisht, slloven, sllovak, shqiptar, serb, rusisht, rumun, portugalisht, polonisht, norvegjez, kroat, kinez, japonisht, italian, hungarez, holandez, hindi, grek, gjermanisht, frëngjisht, finlandisht, danez, çek, bullgare, boshnjake, bardhë russian, anglisht,

BTCino - Plani i Investimeve
Depozita minimale prej $ 10 - deri në 5% fitim në ditë - Pagim shtatë herë në javë
BTCino - Depozita minimale prej $ 10!


Vietnamese, Ukrainian, Turkish, Thai, Swedish, spanish, Slovenian, Slovak, Albanian, Serbian, Russian, romanian, Portuguese, Polish, Norwegian, Croatian, Chinese, Japanese, Italian, Hungarian, Dutch, hindi, Greek, German, French, Finnish, danish, Czech, Bulgarian, Bosnian, belarusian, english,
shqiptar, Albanian - Albania,
BTCino - Programi i Partneritetit / program referimin

5%
Për çdo depozitim të ri të anëtarëve tuaj të rekomanduara BTCino ofron një komision prej 5%.

Ju merrni komisionet e referimit për depozitat e reja, por edhe për të riinvestimit të komisioneve dhe pagesa. Kështu që ju mund të fitojnë mijëra dollarë në muaj vetëm duke iu referuar konceptin BTCino.
BTCino - deri në 5% fitim në ditë


shqiptar, Albanian - Shqipëri,
anglisht, bardhë russian, boshnjake, bullgare, çek, danez, finlandisht, frëngjisht, gjermanisht, grek, hindi, holandez, hungarez, italian, japonisht, kinez, kroat, norvegjez, polonisht, portugalisht, rumun, rusisht, serb, shqiptar, sllovak, slloven, spanjisht, suedez, Thai, turk, ukrainas, vietnamisht,

BTCino - FAQ
Pyetje dhe përgjigje BTCino


PYETJE Të PëRGJITHSHME
Kush është "Next Evolution of Economy Limited"?
BTCino është pjesë e N.E.O.E.Ltd. dhe menaxhohet nga Next Evolutionof Economy Limited.
Çfarë ndodh pasi paraja është e humbur nëpër tregtare Forex ose përmes Bots Poker?
Sigurisht, ajo gjithashtu çon në humbje në këtë fushë. Kjo është praktikisht rrezik në punë. Megjithatë, fitimet tejkalojnë në total. Bilanci mujore pastaj duhet të jenë të vendosura në zonën e gjelbër.
A mund të përdor më shumë se një llogari në BTCino?
Jo, vetëm një llogari për anëtar është i lejuar, nëse nuk keni leje nga BTCino për llogaritë e shumëfishta. Nëse ju doni të përdorni më shumë se një llogari, ju lutemi kontaktoni mbështetjen e BTCino.
Ajo do të paguhet për të gjithë investitorët dhe të gjitha komisionet?
Ajo do të paguhet për të gjithë investitorët dhe të gjitha komisionet? Të gjithë anëtarët, duke përfshirë buxhet të ulët, trajtohen në mënyrë të barabartë. Qindra dhe mijëra të shpejt të dhënat e pagesës janë postuar në forume dhe blog posts. Postet e përditshme në Facebook duhet të përmendet si edhe këtu.


MENAXHIMI I LLOGARISë
A mund ta ndryshoj fjalëkalimin tim llogari?
Po, në qoftë se ju dëshironi, ju mund të ndryshoni fjalëkalimin tuaj në çdo kohë. Identifikohuni në llogarinë tuaj dhe klikoni mbi "Profili". Aty do të gjeni mundësi për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj.
A mund të ndryshojë mail tim apo të dhënat e mia pagesës pas regjistrimit?
Pas përfundimit të regjistrimit, ju nuk mund të ndryshojë edhe email-it tuaj ose informacionin e specifikuar pagesës. Për të bërë ndryshime të tilla, ju lutem kontaktoni Mbështetje. Pas konfirmuar identitetin tuaj, ndryshimet janë bërë.
A mund të kaloni në një tjetër sponsor?
Sponsori është ai me lidhjen e referimit që keni regjistruar me BTCino. Për të ndryshuar Sponsor, ju lutem telefononi shërbimit të klientit. Ju lutem tregoni arsyen pse ju doni të ndryshojë sponsor, si dhe emrin e saktë përdoruesit e sponsorit tuaj të re.


PAGESA
Cila është shuma minimale e parave që unë mund të holla nga?
Pagim minimale është $ 1.00.
A ka tarifat apo çfarëdo shpenzime të tjera për pagesën?
Jo, nuk ka akuza nga BTCino. Nuk janë vetëm tarifat e Prozesoren Pagesave.
A mund të tërheqë investimet e mia nëse periudha investimi i paketes ka skaduar?
Po, pas periudhës së investimit, paratë kthehet në llogarinë tuaj. Ju mund të riinvestojmë atë apo të holla nga.
Si mund të mbështesim BTCino?
Nëse jeni të kënaqur me punën e kompanisë, ju mund të na ndihmojë duke postuar gabim të tërheqjes në mediat sociale dhe forume.
Çfarë është pagim maksimale?
Nuk ka asnjë kufizim për pagim.
A mund të riinvestojmë paratë nga bilancit të llogarisë time përsëri?
Po, në qoftë se ju ishin të kënaqur me shërbimet që ju mund të ri-investojë para nga bilansit të llogarisë suaj. Megjithatë, bilanci duhet të jetë më e lartë se 10 $. Kjo është shuma minimale e depozitimit për planet e investimeve.


REGJISTRIMI
A mund të regjistroheni nëse nuk keni një llogari e-monedhës?
Po, por për depozitat dhe tërheqjet që ju duhet një llogari e-monedhës. Aktualisht, në vijim e-monedhat pranohen: PerfectMoney, Payeer, BitCoin, ADV-Cash, SolidTrust, Payzah.
Unë jam i shqetësuar për privatësinë time, është informacioni im personal të sigurt?
Po, ne kemi një privacy policy. Informacioni juaj personal është i ruajtur mirë. Askush jashtë kompanisë sonë ka qasje në të dhënat tuaja.
A duhet të bëjë një depozitë të drejtpërdrejtë pasi kam regjistruar?
Askush nuk është i detyruar të bëjë një depozitë. Shiko përreth parë. Investoni vetëm kur ju mendoni se për të qenë në gjendje për të përmirësuar gjendjen tuaj financiare. Gjithashtu mos harroni se ju mund të bëni të holla pa bërë një depozitë duke rekomanduar BTCino me lidhjen tuaj rekomandim.


SECURITY
Është BTCino sigurt nga sulmet DDoS?
Po, është mbrojtja nga "DDoS Guard". Dedikuar server do të jetë në gjendje për të shmangur sulmet edhe masive dhe për të garantuar disponueshmërinë e faqes.
Janë transaksionet e brendshme në BTCINO sigurt?
Po, EVSSL e Geotrust siguron që në BTCino transaksioni janë të gjithë të sigurt.
fjalëkalimi im nuk është duke punuar. Mund të ju ndihmojë?
Natyrisht mund të ju ndihmojë. Së pari, ju duhet të dini se paratë tuaja është i sigurt, sepse ne nuk e lejojnë ndryshime porosi të informacionit pagesën procesor ose email. Ju rifituar qasje në llogarinë tuaj duke përdorur "harruar fjalëkalimin" funksion, ose duke krijuar një kërkesë për ndihmë.
A ka një backup ditor i bazave të të dhënave?
Po, çdo 24 orë është kryer një backup të dhënave. Nëpërmjet këtij procesi, nuk ka joproduktive. Ajo është një proces i automatizuar që nuk dëmtojnë funksionimin e faqes.


PROGRAM REFERIMIN
Ofron BTCino një komision Partneritetit?
Po, nëse një investim është bërë nga një klient rekomanduar nga ju, ju do të merrni një komision të barabartë me 5% të kësaj depozite. Kjo vlen edhe për çdo ri-investime dhe investime nga komisionet e referimit e referime tuaj.
A është e mundur për të fituar pa bërë një depozitë?
Po, në qoftë se ju ndani lidhjen tuaj referimi me njerëz të tjerë. Nëse dikush i regjistruar me lidhjen tuaj, që ju të merrni një bonus në vlerë prej 5% të çdo depozitim të këtij personi. Duke marrë pjesë në riinvestimeve, ju mund të gjenerojnë të ardhura në mënyrë të qëndrueshme në rritje.
Si mund të informojë njerëzit e tjerë në këtë mundësi të mahnitshme?
Në llogarinë tuaj, ju mund të gjeni më shumë mjete të marketingut që ju mund të përdorni. Ju do të gjeni vetë lidhjen tuaj referimi.